• Grudzień

    23

    2014

Mieszkanie Wola 90m²

Oddajemy po sąsiedzku następne mieszkanie na Woli. Mieszkańcy w umiłowaniu do tradycyjnych rozwiązań zgodzili się na delikatne szaleństwo materiałowe. Blisko 90 m2 przestrzeni pozwoliło na zrealizowanie dużego i praktycznego aneksu kuchennego. Materiały jakie zastosowaliśmy są wyraziste i skupiają uwagę gości, a ciemne powierzchnie obejmują ścianę z przedpokoju łącząc obydwie przestrzenie o podobnym charakterze. Kuchnię od strony części wypoczynkowej salonu, wieńczy wysoki barek podkreślony punktowo światłem. Kuchnia jest praktyczna, ergonomiczna. Maksymalnie wykorzystano przestrzeń na szafki , cargo i szuflady zachowując przy tym minimalizm. Przedpokój na życzenie klienta został wyposażony w szereg zabudów meblowych spełniających wymagane funkcje, a za pomocą dużych tafli luster , w przewężeniach optycznie powiększyliśmy przestrzeń. Dla kontrastu ciemnych barw zastosowano jasną podłogę tak by zgodnie z ówczesnymi trendami „zabawić” się materiałami. Podłoga imituje drewno, w rzeczywistości to gres. Łazienki spełniają przede wszystkim praktyczną funkcję jakiej spodziewali się mieszkańcy. W umiłowaniu ich do ciepłych barw zastosowaliśmy płytki o czekoladowych barwach , jednakże ich wyskoki połysk powoduje odbicia światła dodając lekkości, a dla ożywienia dodane zostały wyraziste dekory z motywem kwiatowym, szklana purpurowa mozaika, oraz szafka z elementami purpurowego lakieru w połysku. Całe mieszkanie zostało urozmaicone delikatnymi listwami świetlnymi przy sufitach, tak by wieczorna porą uzyskać ciepłego nastroju.

Więcej zdjęć tej inwestycji zobaczyć można w Realizacjach.

Mieszkanie Wola 90m²

Oddajemy po sąsiedzku następne mieszkanie na Woli. Mieszkańcy w umiłowaniu do tradycyjnych rozwiązań zgodzili się na delikatne szaleństwo materiałowe. Blisko 90 m2 przestrzeni pozwoliło na zrealizowanie dużego i praktycznego aneksu kuchennego. Materiały jakie zastosowaliśmy są wyraziste i skupiają uwagę gości, a ciemne powierzchnie obejmują ścianę z przedpokoju łącząc obydwie przestrzenie o podobnym charakterze. Kuchnię od strony części wypoczynkowej salonu, wieńczy wysoki barek podkreślony punktowo światłem. Kuchnia jest praktyczna, ergonomiczna. Maksymalnie wykorzystano przestrzeń na szafki , cargo i szuflady zachowując przy tym minimalizm. Przedpokój na życzenie klienta został wyposażony w szereg zabudów meblowych spełniających wymagane funkcje, a za pomocą dużych tafli luster , w przewężeniach optycznie powiększyliśmy przestrzeń. Dla kontrastu ciemnych barw zastosowano jasną podłogę tak by zgodnie z ówczesnymi trendami „zabawić” się materiałami. Podłoga imituje drewno, w rzeczywistości to gres. Łazienki spełniają przede wszystkim praktyczną funkcję jakiej spodziewali się mieszkańcy. W umiłowaniu ich do ciepłych barw zastosowaliśmy płytki o czekoladowych barwach , jednakże ich wyskoki połysk powoduje odbicia światła dodając lekkości, a dla ożywienia dodane zostały wyraziste dekory z motywem kwiatowym, szklana purpurowa mozaika, oraz szafka z elementami purpurowego lakieru w połysku. Całe mieszkanie zostało urozmaicone delikatnymi listwami świetlnymi przy sufitach, tak by wieczorna porą uzyskać ciepłego nastroju.

Więcej zdjęć tej inwestycji zobaczyć można w Realizacjach.

Aktualności
Porady
Inwestycje